kelebek bant kaynak
kelebek bant kaynak

Bant Saç Kaynak

Son zamanlarda saç kaynak yöntemleri adına farklı alternatifler de sunmak adına dünyada trend olan Bant Kaynak uygulamalarının Üretimine yoğunlaştık. Sach Saç Kaynak AŞ olarak ham saç satışı , kaynak uygulamalarının tamamını , peruk dikimini , çıt çıt saç dikimini ve bütün bu saçların boyama işlemlerini yapıyoruz bir de bunu takiben uzun zamandır bant saç kaynak uygulaması ve üretimi yapıyoruz .
Bu anlamda 2022 yılında yeni renklerimizin tanıtımını iki model üzerinde bant kaynak uygulamaları ile yaptık. Aşağıda paylaşıyor olacağımız fotoğraf ve videolardan da göreceğiniz üzerine değişimler çok güzel . Özellikle bant kaynak yaptırma fikri varsa aklınızda mutlaka bu videoları izlemenizi tavsiye ediyoruz .

Peki bant saç kaynak nedir ? Kelebek bant kaynak ile arasındaki farklılıklar Nelerdir ?

Bant Saç Kaynak : Soğuk sistem diye geçen bu uygulama özellikle orta doğuda ve Avrupa da çok trend. Herhangi bir ısı uygulanmadan saça yapıştırılarak takılıyor ve uygulama süresi çok kısa olduğu için de bir çok ünlü oyuncu tarafından da sevilerek tercih ediliyor .
Yine Avrupalı ve arap kuaförler tarafından da çok seviliyor ve gündemde . instagram üzerinden de bant kaynak , tape in hair , tape in hair extensions diye arama yaptığınız zaman da bir çok değişim videolarını göreceksiniz.

Kelebek bant kaynak ise de normal bantların yarı ebadında olup saçımızın sağ ve sol bölümleri için , kişi saçı topladığında görünmesin belli olmasında diye takılır . Özellikle ikinci modelimiz olan Kıvırcık ve koyu renkli saçta da göreceğiniz gibi çok kısa saçlarda bile uygulama kolaylığı sağlıyor , belli olmuyor. Bizim de ilk defa bu kadar çok kısa saça yaptığımız bant kaynak uygulaması olduğunu itiraf etmeliyiz .
Normalde mikro kaynak olarak yaptığımız bu işlemi bu kaynak modeli üzerinde denedik ve % 100 başarı sağladık , çok da beğenildi.

Peki Bant Kaynak sisteminin dezavantajları Nelerdir ?

Siz değerli takipçilerimiz ve okurlarımız için açıkça belirtmek isteriz ki her uygulamanın bir avantajı ve dez avantajı vardır . Telefon görüşmelerimizde ve whatsapp danışma hattımızda da en çok gelen sorulardan biri :
Hangi saç kaynak sistemi daha iyi , saça zarar vermez ! oluyor.
Şu daha iyidir , şu daha kötüdür diye bir şey yok ya da aklınızda pahalı olan iyidir diye bir düşünce de olmasın lütfen.
Sizin için hangi sistem daha iyidir sorusu olmalı burada .
Sizin için gündelik hayatınızda uyum sağlayacak , sizi rahatsız etmeyecek ve sizin ihtilaçlarınıza cevap verecek ve sizi mutlu edecek uygulama hangisidir.
Bunun için gideceğiniz saç kaynak merkezi ile ön görüşme yapmanız şart.

Biz şirket olarak nasıl yapıyoruz peki ?

Öncelikle kişinin saçının bir fotoğrafını istiyoruz . Hem saç rengini görmek adına hem de ortalama kaç gr ( kaç adet ) ürün takılacağını görmek için. Sonrasında da kişinin isteklerine uygun olan tarzı belirtiyoruz .

Peki Bant kaynak Ne kadar süre kullanılır ?

Bizim tavsiye ettiğimiz Kullanım süresini : 10 hafa / 12 hafta arası 8 ( kuru saçlarda daha uzun süre kullanımlar gözlemlenmektedir .
Bant kaynak Uygulama Süresi : 100 gr lık bir saç için 40 dk dır ama saç rengi ve uzunluğu için öncesinden birlikte karar vermek gerekir.
Takması pratik , çıkarılması inanılmaz kolay .
Daha iyi gözlemleyebilmeniz için aşağıdaki uygulamalarla sizi baş başa bırakıyoruz.

Butterfly Tape in Hair — How to Apply Tape‐In Hair Extensions
Kısa Saça Kelebek Bant Saç Kaynak Uygulaması

Sosyal medya üzerinden güncel işlerimizi takip etmek isterseniz de linklerimiz aşağıda ;

İnstagram : @sackaynak
Facebook : SACH Saç Kaynak Merkezi
Detaylı bilgi ve Randevu için : İstanbul – Florya
Whatsapp Danışma Hattımız : +90 532 592 88 42

Bir yanıt yazın